LÖRDAG 24 SEPTEMBER KL 16.30 till sent

Nu får ni chansen att lära känna folk i Odarslöv som ni hittills bara hejat på.
Du kommer att äta en komplett trerättersmiddag under kvällen hemma hos olika par och med nya gäster vid varje måltid. Du kommer att bli bjuden på två av rätterna och får bjuda två hemliga par på en rätt. Och inte nog med det, efter att ha ätit med kända och okända vänner samlas alla deltagare i Byastugan där baren står öppen.

Hålltider under kvällen!
16.30 Byastugan
17.20 Förrätt
18.30 Varmrätt
20.45 Dessert
22.00 Eftersnack i Byastugan

Anmäl dig senast 8 september till info@odarslov.se. Ange namn, adress, mobilnummer, mail och eventuella allergier. Det går bra att anmäla sig även om man är ensam, men inga barn kan följa med. Vill du inte cykla går det bra att välja annat färdmedel. En vecka före festen får du information om vilken rätt du ska bjuda på.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Therese Andersson0730-62 00 75.