Från vänster: Agneta Holgersson, Lena Glanz Larsson, Mikael Andersson, Kristian Sassersson, , Andreas Andersson och Marlene Råberg.

Lena Glanz Larsson

För nyinflyttade och för er som inte känner mig är jag Ordförande i Byalaget seden ett antal år tillbaks. Jag har med min man Hendrik bott i bygden sedan 1982. Vi har två vuxna utflugna söner. Nu är jag pensionär och trivs med att vara hemma och njuta av livet här och nu. En del tid går till byalagets aktiviteter, men den mesta tiden spenderar jag med familj och vänner.

Marlene Råberg

Jag och min sambo letade efter ett lagom hus på landet men ändå med cykelavstånd till arbetet och fann vår plats i byn Östra Odarslöv. Vi är nu inne på vårt sjätte år som invånare i byn och jag har påbörjat mitt femte år som sekreterare i byalaget. Vi trivs fantastiskt bra med den gemenskap som råder grannar/bybor emellan och uppskattar de träffpunkter som byalaget skapar genom sina aktiviteter. Sedan vi flyttade hit har vi också hunnit med att bli en liten familj. När det inte är skollov ses jag ofta på cykelbanan på väg till eller från mitt arbete som lärare för åk 3-6 på en skola i Lund

Kristian Sassersson

Jag är inne på mitt 23e år i Östra Odarslöv tillsammans med sambo och våra mer eller mindre utflugna barn. Har varit aktiv i Byalaget i ca 15 år, först som pub-ansvarig och på senare tid som medlem i styrelsen. De flesta har nog mött mig när jag står utanför vårt hus i Östra Odarslövs kors och hugger ved, lavar ved, bär in ved o.s.v. Detta röda tegelhus var på 70-talet en av de två affärer som på den tiden fanns i byn. Jobbet har jag i Lund på ett IT-bolag som heter Consafe Logistics.

Andreas Andersson

I början av år 2016 hände mycket för mig och min familj. Min sambo Christina fick ett nytt jobb, vi bestämde oss för att köpa nytt hus (i Östra Odarslöv) och Elliot fick en lillasyster. Vi trivs jättebra i denna idylliska omgivning som ger en smak av landet, men ändå bara är en cykeltur in till stan och arbete. Det känns även extra roligt att vara en del av byalaget och dess aktiviteter. Jag hoppas verkligen att husägare och barn i trakten kan upptäcka och ta del av gemenskapen – allt från barnpyssel och tipspromenader till grillning och pubkvällar. Väl mött!

Agneta Holgersson

Återvändare, hästtokig, ekonom och mamma till två utflugna söner. Efter 20 år i Västra Odarslöv, drygt 10 år i Flyinge har jag från senhösten 2017 ”återvänt” men nu till Östra Odarslöv. Trivs mycket bra i denna bygd, närheten till stan men ändå på landet. Jag och min sambo gillar natur och djur, Östra Odarslöv och gårdens läge gör vår fritid mycket angenäm. Jag kan ha mina hästar här, med närheten till bra ridanläggningar och sambon ser dagligen vilda djur. Också väldigt roligt att åter igen få vara med i Byalaget för byn.

Mikael Andersson

Jag har alltid bott på landet så när min frus släktings gård blev ledig flyttade vi till Ö.Odarslöv, 1999. Jag är gift med Therese och vi har tre underbara barn. Vi har under alla åren varit aktiva i byastugan. Jag hissar flaggan både i byastugan och hemma. Mitt stora intresse är scouter och jag är ansvarig för Stångby Loppis. På sommarhalvåret har du kanske sett mig i min gula Saab Sonett -74.

STYRELSENS STADGAR:

STADGAR uppdaterade 20200227